Over ons

IZIT

Informatica en softwareontwikkeling

Izit bvba, werd opgericht in 2005, met als doel de IT-ondersteuning van regionale KMO’s.

Sinds die dag zijn we elke dag blijven groeien zodat we op dit moment zelf een KMO zijn geworden.

Onze dagelijkse activiteit bestaat o.a. uit standaard informatica en softwareontwikkeling voor bedrijven, ondersteunen van eindgebruikers, het installeren én onderhouden van netwerken, servers, firewalls, virtualisatie van desktops en alle andere hardware die nodig is in een moderne onderneming.

Softwareontwikkeling op maat, is daarnaast meer en meer een belangrijk deel van onze activiteiten geworden. We werken totaalprojecten op maat uit, maar ontwikkelen ook eigen applicaties die in de meeste bedrijven vlot inzetbaar zijn. Vooral onze applicatie voor materiaalinventarisatie en registratie is zeer gegeerd. Meer info hierover vindt u op mirasoftware.be.

Ongeacht de omvang van uw bedrijf of project, kunnen wij u helpen en adviseren bij de IT-behoeften van uw organisatie.

Ook als er niemand aan het kijken is, doen we de zaken goed! Een gezonde mix van jong geweld en 30 jaar ervaring, daar kan u op rekenen.

Wij weten het zeker niet altijd beter. Wij luisteren en denken mee. We proberen samen met u, de best mogelijke oplossing uit te werken, met steeds één doel voor ogen: Een goede en betrouwbare oplossing tegen een rendabele prijs, voor uw project!

Wat we doen, wordt degelijk en vlot uitgewerkt en nadien grondig ondersteund. Daarvan kunnen tal van klanten getuigen.

Kortom: IZIT biedt een totaaloplossing, met 1 aanspreekpunt voor uw volledige bedrijfsinformatica.

Interesse? Wij komen graag even langs!