Softwareontwikkeling

Netwerkinfrastructuur en softwareontwikkeling

Programmatie

Wij kunnen uw productie en administratie ongetwijfeld een stuk vereenvoudigen, met een minimale inspanning. Indien u op dit moment nog niet veel geïnformatiseerd heeft binnen uw KMO is dit waarschijnlijk omdat u het nut er niet van inzag, of omdat het rendement niet opwoog tegen de veel te dure investering. Wel, informatiseren hoeft helemaal niet duur te zijn op voorwaarde dat u het gericht doet. D.w.z. dat u alleen daar informatiseert waar het echt nodig (lees: nuttig) is, en niets meer. En dit is nu net onze grote kracht! U kunt bij ons alles op maat laten maken. Duidelijk, gebruiksvriendelijk, afgelijnd en tegen een vooraf gekende prijs.

Voordelen

U, en u alleen beslist over de werking van uw pakket. U bepaalt waar een knop moet komen, wat deze moet doen, wie deze mag gebruiken, … U kan klein beginnen tegen een zeer lage opstartkost, en geleidelijk aan uw programma’s uitbreiden. Dit is financieel zeer interessant omdat u het programma laat meegroeien met uw bedrijf.

Service en onderhoud

Wij staan ook na de oplevering nog steeds tot de dienst van u en uw medewerkers voor vragen en/of opmerkingen in verband met de werking van de ontwikkelde software. Verder kan u uiteraard, steeds op ons rekenen voor aanpassingen en onderhoud.